Przewijanie

Adit78
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: sob lis 29, 2008 11:32 am

Przewijanie

Postautor: Adit78 » sob kwie 09, 2011 9:51 am

Witam. Jestem nowy w CS więc mam problem:

Kiedys jak przewijałem myszką po mapie(w CS) to jak doszłem do końca obszaru(cell) to automatycznie ładował mi drugi np.

jestem na Balmora 9, -5 . Gdy doszłem do końca tego obszaru to automatycznie ładował mi Balmora 9, -6 czy coś w tym stylu.

Problem polega na tym że teraz jak dotrę do końca jakiegoś obszaru to nie ładuje i wychodzi poza krawędź a nic się nie dzieje. Żeby znaleść się w następnym obszarze muszę kliknąć na jakiś przedmiot tuż przy krawędzi.

Można jakoś zrobić żeby znowu automatycznie mi ładował następny obszar w CS?

Z góry dzięki.

Awatar użytkownika
Kosmo
Moderator
Moderator
Posty: 87
Rejestracja: sob paź 30, 2010 3:30 pm

Re: Przewijanie

Postautor: Kosmo » pt maja 06, 2011 10:24 pm

Niestety nic nie pomożę na ten błąd chyba, że reinstall Morka/ew. systemu (czego bym nie polecał, bo i bez tego da się żyć ;) )
Obrazek


Wróć do „Morrowind - Construction Set”



cron