Czy mi pójdzie?

D-r-a-g-o-n-i-s
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 23
Rejestracja: ndz maja 06, 2012 8:25 pm

Czy mi pójdzie?

Postautor: D-r-a-g-o-n-i-s » ndz maja 06, 2012 8:52 pm

Witam!

Tak, wiem że jest to kolejny wątek tego typu, aczkolwiek pomyślałem, że warto się zapytać. :)

Mój sprzęt:

nVidia GeForce 8600 GT (1024mb)

Intel Pentium Dual CPU E2200 2x 2,20GHz

2Gb ram

Windows XP Home Edition 32bit (SP3)

Wiem, że nie jest to superhiperpiper sprzęt, ale kupiłem go X czas temu i jak narazie brak środków do modernizacji tego sprzętu. Oczywiście, że najlepiej jest się przekonać na własnej skórze, ale nie mam zamiaru wywalać 130zł w błoto (mam zamiar kupić w MM, a nie na samego cd-key'a ;]). Jeśli ktoś się orientuje na jakich detalach by poszło (nie gram w gry dla grafiki, ale zawsze umila to rozgrywkę), ba może ktoś ma podobny sprzęt i gra to prosiłbym o wrażenia. :) Pozdrawiam i liczę na szybkie odp. :)
Ostatnio zmieniony sob maja 12, 2012 2:54 pm przez D-r-a-g-o-n-i-s, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Eggy
Pradawny
Pradawny
Posty: 462
Rejestracja: pt maja 09, 2008 7:30 pm
Lokalizacja: Gdzieśtam. :P

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: Eggy » pn maja 07, 2012 6:23 pm

Primo: Takie posty piszemy w Pomocy Technicznej
Secundo: Już mamy dwa takie tematy i chyba wystarczy.
Tertio: Nie znam się na tym za bardzo, ale jak masz 2 giga ramu to powinno działać...
I once was an Adventurer, just like you. But then I took a fireball in my face.......
____________________________________________________
:twisted: Tako Rzecze Jarosław Wiesław!!! :twisted:

Tudzież Dur'zah Ammunsirnaabi, w PBFie.

Awatar użytkownika
Warnthor
Pradawny
Pradawny
Posty: 462
Rejestracja: czw lut 17, 2011 3:03 pm
Lokalizacja: Możliwie najdalej

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: Warnthor » pt maja 11, 2012 9:20 pm

Powiem krótko: Pójdzie ci nawet na max detalach, jednak zależy to też od rozdzielczości twojego monitora. Im większa rozdzielczość, tym większe wymagania i bardziej będzie ciąć. Można ją jednak zmienić. Mimo to, pójdzie ci na 100%.

btw. jak już kolega Eggy napisał, jest specjalny temat do pytań o treści "Czy mi pójdzie". Znajduje się on w pomocy technicznej.
Obrazek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karta postaci: Warnthor Caloth

D-r-a-g-o-n-i-s
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 23
Rejestracja: ndz maja 06, 2012 8:25 pm

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: D-r-a-g-o-n-i-s » sob maja 12, 2012 2:54 pm

Rozdzielczość 1440x900, w takim razie jak mam ten wątek przenieść, mam poprosić moderatora, jestem nowy na forum :)

Awatar użytkownika
Warnthor
Pradawny
Pradawny
Posty: 462
Rejestracja: czw lut 17, 2011 3:03 pm
Lokalizacja: Możliwie najdalej

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: Warnthor » sob maja 12, 2012 10:10 pm

Temat zostanie usunięty gdy już nie będziesz miał więcej pytań. Rozdzielczość dość duża, więc nie wiem czy nie będziesz jej musiał zmniejszać. Ustaw wszystkie detale na maxa i sprawdź czy będzie się ciąć. Jeśli tak to zmniejsz rozdzielczość. W każdym razie pójdzie ci na 100%
Obrazek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karta postaci: Warnthor Caloth

D-r-a-g-o-n-i-s
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 23
Rejestracja: ndz maja 06, 2012 8:25 pm

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: D-r-a-g-o-n-i-s » ndz maja 13, 2012 6:03 pm

1280x1024 chciałbym, aby to było minimum, ale najniższą granicą może też być 1024x768, ehh.. sam nie wiem

D-r-a-g-o-n-i-s
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 23
Rejestracja: ndz maja 06, 2012 8:25 pm

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: D-r-a-g-o-n-i-s » czw maja 24, 2012 8:24 pm

Do zamknięcia, chodzi na wysokich (cienie na niskich) w rozdzielczości 1440x900, dzięki Wam za odp. na moje pytania :)

xx102
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: wt gru 04, 2012 7:14 am

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: xx102 » wt gru 04, 2012 5:39 pm

Mam pytanie pójdzie mi Skyrim???? Na tym:
Procesor-Intel Core 2 Duo 2.9Ghz Karta-Nividia Geforce gt220:512mb Ram-4gb Windows 7 Home Premium 64 bity ;) Chciałbym pograć bez lagów. :P. Proszę od szybką odpowiedz.

Evering
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pt gru 07, 2012 3:38 pm

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: Evering » pt gru 07, 2012 3:50 pm

Witam.
Mam pytanie czy na tym sprzęcie:
Karta Graficzna;GeForce 9500gt 512mb
Procesor;AMD althon 2x2.1ghz
3Gb RAM
Windows XP

pójdzie mi skyrim na najniższych ??
Proszę o odpowiedź.

clark5901
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pt lut 01, 2013 5:44 am

Re: Czy mi pójdzie?

Postautor: clark5901 » pt lut 01, 2013 5:57 am

Dzięki za miły informacji w post ...


Wróć do „Skyrim - Ogólne”



cron