Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Amil
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pn gru 24, 2012 2:34 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Amil » pn gru 24, 2012 2:37 pm

Witam.

Procesor: Pentium 4 HT 3,0 GHz
RAM: 1 GB
Grafika: nVidia 7600 GT 256 MB

Przez święta mam dostęp tylko do takiego "gruchota", a mam czas to chcę pograć. Skyrim zadziała ? ;)

danielo
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pn gru 31, 2012 3:26 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: danielo » pn gru 31, 2012 4:25 pm

Siema mam

procesor : inter core i3 cpu i

karte graficzna : intel hd grapnicz (graphicz) nie jestem pewien

i 2 ram

Pójdzie mi na średnich albo na minimalnych
Z GÓRY WIELKIE DZIENKI

Tyson883
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: sob gru 29, 2012 10:29 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Tyson883 » wt sty 01, 2013 2:51 pm

CPU: Pentium(R) Dual-Core CPU T4300 @ 2.10GHz
RAM: 2GB
OS:Win7
Karta Graficzna: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
K. Dźwiękowa: Realtek High Definition Audio
Strasznie się tnie, głównie chyba przez karte graficzną. Czy mogę zrobić coś, co przyspieszy działanie?
Z góry dziękuje.

Gref
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: pt gru 07, 2012 6:46 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Gref » wt sty 01, 2013 5:50 pm

Niestety , nie . Za słaba karta graficzna chociaż ściągnij sobie i zobacz

royal2916
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: czw sty 03, 2013 9:08 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: royal2916 » czw sty 03, 2013 9:14 pm

siema w can you run wychodzi mi ze nie pojdźe ale chce się upewnić procesor intel(R) Core(TM) 2 duo cpu 2,60GHz karta graf NVIDIA Ge Force 8400M G Ram 2048mb

Stjudi
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: czw sty 03, 2013 9:43 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Stjudi » czw sty 03, 2013 9:45 pm

4GB DDR3 1333Mhz
AMD Athlon II 270 2x3,5Ghz
GF GT 630 2GB
Windows XP 32Bit Professional

eryk825
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pt sty 04, 2013 2:08 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: eryk825 » pt sty 04, 2013 2:12 pm

Karta graficzna : ATI RADEON HD 4850 1ghz
Procesor : INTEL CORE i3 3,1ghz 2 rdzenie
Ram : 4gb
Oprogramowanie : WINDOWS 7 32BIT

Rewelion
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pt sty 11, 2013 8:50 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Rewelion » pt sty 11, 2013 8:58 pm

A więc tak to jest mój sprzęt

Procek.: AMD Athlon 2,80ghz{(4rdzenie)
karta graficzna.: Asus Geforce GT640 2gb
Ram.: 4gb ddr3
system windows 7 premium 64bity

A więc na jakich ustawieniach będzie działało zależało by mi na wysokich
Z góry thx z odp.

Kerool
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: czw lut 23, 2012 3:50 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Kerool » sob sty 12, 2013 6:22 pm

I5 - 3570 - 3.4ghz (moge 3.8 w turbo)
16gb ramu
gtx 660 (gigabyte)

wiem że komp dobry ale nic się nie znam i nie wiem czy pójdzie a nie chce kasy wywalać

Nayek
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: śr sty 16, 2013 10:06 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Nayek » śr sty 16, 2013 10:13 pm

Witam czy Skyrim pójdzie mi na tym kompie :
procesor: intel core i3-2100 3.1 ghz dwurdzeniowy
Pamięc RAM: 4 gb RAM
Karta Graficzna: Ge Force Asus 2 gb HD
Licze na szybką odpowiedz i chce jeszcze się spytać na jakich detalach grać by gra nie klatkowała


Wróć do „Skyrim - Pomoc Techniczna”



cron