Skyrim - "czy mi pójdzie?"

twojastara12
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: ndz sty 27, 2013 10:04 am

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: twojastara12 » ndz sty 27, 2013 10:15 am

Os:Windows 7 Ultimate
Cpu:Amd x2 3600+
Gpu:HD6670 1Gb
Ram:4 Gb
Chodzi mi o granie chociaż na minimalnych.

maze179
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pn sty 28, 2013 1:52 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: maze179 » pn sty 28, 2013 1:55 pm

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E2200 2.20 GHz (Podkręcony do 2.75 GHz)
RAM: 4GB DDR3
Grafika: nVidia GeForce 210 GT 1GB
Zasilacz: Cooler Master 460W
SO: Windows 7 Ultimate 64bit

Pociągnie Skyrim'a? :)

Awatar użytkownika
Krzysiek23
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 26
Rejestracja: czw paź 25, 2012 12:18 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Krzysiek23 » sob lut 02, 2013 7:42 pm

Pójdzie wam spokojnie:D
Rasa:Ork
Poziom:42
Pancerz:296

kacperito77
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pn lut 04, 2013 3:52 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: kacperito77 » pn lut 04, 2013 3:57 pm

Siemanko.
Pójdzie mi Skyrim ?

Procesor : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 2.5 GHz
RAM : 4 GB DDR2
Karta Graficzna : ATI Radeon HD 5450
System Operacyjny : Windows 7 Ultimate 64-bit

Mam nadzieje że mi będzie działać bo bardzo chcę pograć :D

pepoyon
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: sob lut 09, 2013 8:19 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: pepoyon » sob lut 09, 2013 8:26 pm

Procesor : dwurdzeniowy Genuine Intel CPU 2160 @ 1.80GHz
RAM : 2GB
Karta graficzna : NVIDIA GeForce 9400 GT
SO : Windows XP 32-bit

Pójdzie mi chociaż na minimalnych?

michal123
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: ndz lut 10, 2013 7:56 am

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: michal123 » ndz lut 10, 2013 8:04 am

hej pośadma AMD athlon(tm) 64 X2 dual Core Procesor 4200+2.21 GHz,2gb ram
karta graficzna GeForce 8600 GT proszę o szybka odpowiedź czy mi pójdzie ta gra

Jollka712
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: sob lut 16, 2013 4:03 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Jollka712 » sob lut 16, 2013 4:08 pm

Nie znam się za bardzo na komputerach (procesory itp.), dlatego pytam czy mi pójdzie :

Windows : 7
Procesor: AMD A6-3400M APU with Radeon(tm) HD Graphics 1,4 GHz
RAM: 4,00 GB
typ systemu : 64-bitowy

Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Ashlander
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: wt lut 19, 2013 9:53 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Ashlander » wt lut 19, 2013 10:05 pm

Cześć!

Następująca konfiguracja laptop della z

dwurdzeniowe czterowątkowe core i5 M480 taktowane 2,66 GHz
radeon HD 7430M 1GB
4GB DDR3
Win 8 64-bit

Na jaki poziom grafy moge liczyć z taką konfiguracją? Dodam, że wychowałem się na kilogodzinach z Morrowindem, zatem nie przeszkadzają mi kanty a bardziej liczę na płynność. Z dość dużą troską pytam również o system - nie mieliście problemów z odpalaniem Starszych Zwojów na ósemce?

I na koniec (mam nadzieję że nie off-top) gdzie polecacie ową V zakupić, bo empik śmierdzi ceną z kosmosu zatem nie pogardziłbym opinią o bardziej opłacalnym ale pewnym sklepiku internetowym - tak bliżej 100 niż 150 (Steam z jego 25 ojro też odpada).

Dzięki za pomoc!

kristoferek
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: ndz lut 24, 2013 3:00 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: kristoferek » ndz lut 24, 2013 3:02 pm

powime tyle . moim zdfaniem chodzi o system. ja mam windows 7 ultimate 64 bity. gra powinna chodzić na maksymalnych wymaganiach, ale tak nie jest jak włancze się menu to gra się wyłancza.

Tyran988
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pn lut 25, 2013 7:54 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Tyran988 » pn lut 25, 2013 8:00 pm

Procesor- Intel Core i7 3770 3.5GHz
Ram - 8GB DDR3 1600MHz
Grafika- Nvidia GeForce GTX660TI 2GB
Pójdzie Skyrim chociaż na średnich ?


Wróć do „Skyrim - Pomoc Techniczna”