Skyrim - "czy mi pójdzie?"

DomineQ
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: sob kwie 26, 2014 2:49 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: DomineQ » sob kwie 26, 2014 2:56 pm

Procesor : AMD Dual-Core Processor E1-2500
RAM : 4 gb
Karta Graficzna : AMD Radeon HD 8240
System : Windows 8 64 bit
Myślę że raczej Skyrim będzie mi baardzo ciąć. Ale chcę się upewnić przed instalacją czy wogule jest sens instalować czy jest nadzieja że na minimalnych będzie dobrze chodzić.

DovahFinn
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: śr kwie 30, 2014 9:57 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: DovahFinn » śr kwie 30, 2014 10:00 pm

Witam o to moja specyfikacja:

CPU: INTEL CORE 2 DUO E6700 2,66 GHZ, 4MB CHACHE, FSB 1066MHZ
GPU: SAPPHIRE RADEON HD 4850 512MB 256 BIT DRR3
RAM: 3GB 667MHZ (2GB SAMSUNG 800MHZ+ 1GB GOODRAM 667MHZ)
PSU: FORTRON GHN 400W

I jak myślicie na jakich mi uciągnie i czy w miare płynnie?

irig0n
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pt cze 20, 2014 5:22 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: irig0n » pt cze 20, 2014 5:31 pm

Moje parametry komputera:

Procesor: Intel(R) Core(TM)2

CPU: 4300 @ 1.80GHz (2 CPUs), ~1.8GHz

Pamięć: 4096MB RAM

Wersja programu DirectX: DirectX 11

System operacyjny: Windows 7 Enterprise 32-bitowy

Karta graficzna: NVIDIA GeForce 8400 GS

Mastis
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pt cze 27, 2014 9:38 am

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Mastis » pt cze 27, 2014 9:43 am

Procesor Intel Core i5-4200U 1.60 GHz - 2.6 Ghz
Technologia Intel Hyper-Threading i Turbo Boost 2.0
8 GB szybkiej pamięci operacyjnej DDR3 1600 MHz
Dysk twardy o pojemności 500 GB
Matowa matryca HD LED o przekątnej 15,6"
Karta graficzna NVIDIA GeForce GT 720M 2 GB

theadamix
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pn lip 28, 2014 11:41 am

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: theadamix » pn lip 28, 2014 11:46 am

Procesor: Pentium(R) Dual-Core CPU T4500 @ 2.30GHz
Ram: 2GB
System: Win 7 64 bit
Karta graf: Mobile Intel(R) 4 Seroes Ex[ress Chipset Family
Zagram na 30 fpsach na minimalnych?

wintermute
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: wt gru 16, 2014 9:44 am

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: wintermute » wt gru 16, 2014 9:50 am

Witajcie, proszę o podpowiedź czy na sprzęcie o następującej konfiguracji pójdzie Skyrim wraz z dodatkami i modami na przynajmniej średnich ustawieniach:
Processor: Intel(R) Core(TM) i3-3120M CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz
Memory: 8192MB RAM
Card name: Intel(R) HD Graphics 4000
Display Memory: 6085 MB
Dedicated Memory: 2040 MB
Shared Memory: 4044 M
System: Win 8.1

Awatar użytkownika
Roseansor
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: pn gru 15, 2014 10:05 pm
Lokalizacja: Polska
Kontaktowanie:

Skyrim "czy mi pójdzie "

Postautor: Roseansor » wt sty 20, 2015 1:56 pm

Nie do końca rozumiem, jeżeli poprawnie zainstalowałeś LE i nie masz aktualizacji, to dobrze- jak up, Skyrim nie jest już aktualizowany, więc to nic dziwnego.

---------------------------------------
wiec o moich fascynacjach logopeda praca w warszawie, logopeda praca warszawa
moje www
logopeda, logopeda warszawa, integracja sensoryczna

Bubel
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pn kwie 06, 2015 7:41 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Bubel » pn kwie 06, 2015 7:56 pm

Witajcie,

Ja się nie znam na komputerach ,więc czy mi pójdzie skyrim?

Procek-Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU @ 3.40Ghz (64 bitowy)
Karta-GeForce 705
RAM-4GB
System- Windows 8.1

Co wy na to?

dovakij
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pn sty 25, 2016 9:07 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: dovakij » pn sty 25, 2016 10:01 pm

witam prosze o odpowiedź :)
posiadam tylko 2 GB ram procesor AMD athlon(tm)64 X2 dual core 5200+ 2.61 Hz
windows 7 64 bit
karta graf. ATI Radeon HD 4800 series 1791 MB :D :D :D :ugeek: :ugeek: :ugeek:
prosze o szybką odpowiedź.... ps... bedzie scinać czy pójdzie gładko??? :shock: :shock: :shock:

MuVo
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pt lip 01, 2016 12:20 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: MuVo » pt lip 01, 2016 12:27 pm

Witam. Jestem tu nowy i mam taki problem. Mój sprzęt to :
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+ 2,19Ghz
4GB RAM
W7 Ultimate 64 bit
grafika integra AMD RADEON X1200 (podobno 1gb)

i teraz do rzeczy.

Gdy zainstalowałem na próbę Windows 10 to Skyrim normalnie się uruchamiał lecz był niegrywalny, a o powrocie do Win7 wyskakuje że nie mam Pixel Shader 3.0 i w ogóle się nie uruchamia. Czyli wychodziło by na to że Win10 mi usprawnił grafikę??

Jaką kartę dokupić (PCIexpress x16) by móc sobie spokojnie odpalać Skyrim Legendary Edition. Szlag mnie trafia po porstu :)

Pozdrawiam


Wróć do „Skyrim - Pomoc Techniczna”



cron