Pójdzie ? :>

Hrisskar Płaskostopy
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 13
Rejestracja: pn lip 30, 2012 10:58 pm

Pójdzie ? :>

Postautor: Hrisskar Płaskostopy » pn lip 30, 2012 11:16 pm

Ram: Niestety tylko 1 gb :(
Procek:Intel Pentium 4 2.66ghz :(
Karta Graficzna: Nvidia Ge force 9500 1 gb ram :)

Hrisskar Płaskostopy
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 13
Rejestracja: pn lip 30, 2012 10:58 pm

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: Hrisskar Płaskostopy » pn lip 30, 2012 11:23 pm

a i jeszcze Windows XP

D-r-a-g-o-n-i-s
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 23
Rejestracja: ndz maja 06, 2012 8:25 pm

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: D-r-a-g-o-n-i-s » wt sie 07, 2012 6:09 pm

Nie da rady, podczas gry w użyciu jest 1,5 Gb ram'u, tak więc wątpię, aczkolwiek cuda się zdarzają, np. Windows XP, 2 Gb ram, nVidia GeForce 8600 GT 1 Gb ram, Intel E2200 (2x 2,20 Ghz) i działa ze wszystkim na max'a (oprócz cieni i filtrów) w rozdzielczości 1440x900, jest jakieś 40-50 k/s - tak więc próbuj szczęścia ;]

Hrisskar Płaskostopy
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 13
Rejestracja: pn lip 30, 2012 10:58 pm

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: Hrisskar Płaskostopy » czw sie 09, 2012 9:35 am

Mój monitor to tylko 1024x768 ale nie wiem czy to coś zmienia :P

D-r-a-g-o-n-i-s
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 23
Rejestracja: ndz maja 06, 2012 8:25 pm

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: D-r-a-g-o-n-i-s » czw sie 09, 2012 4:24 pm

Z taką ilością Ram'u odpal na najniższej rozdzielczości, jak pójdzie to próbuj na wyższych albo dokup kostkę Ra'u, jak możesz to dokup kostkę Ram'u (1 Gb to chyba 50zł u Kingstone'a, zależy też od płyty głównej ;]).

Hrisskar Płaskostopy
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 13
Rejestracja: pn lip 30, 2012 10:58 pm

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: Hrisskar Płaskostopy » czw sie 09, 2012 5:31 pm

Trochę lipnie że za grę muszę teraz płacić 180 a nie 120 zł :( No ,szkoda ale jeśli mogę jeszcze zadać pytanie to jeśli by poszło to w ilu fps? (oczywiście na minimalnych) szkoda mam ten jednordzeniowy procek :(

D-r-a-g-o-n-i-s
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 23
Rejestracja: ndz maja 06, 2012 8:25 pm

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: D-r-a-g-o-n-i-s » pt sie 10, 2012 1:54 pm

Myślę, że 20-30fps, ja za grę w Tesco zapłaciłem 150zł ;]

PS. Jednordzeniowy? To komplikuje sprawę ;/

Hrisskar Płaskostopy
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 13
Rejestracja: pn lip 30, 2012 10:58 pm

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: Hrisskar Płaskostopy » sob sie 11, 2012 10:48 am

ja jestem zapalonym graczem moje największe osiągnięcie to przejście Wieśka w 17-20fps na najniższych xD Dzięki za pomoc, dokupię tą kostkę ramu i mam nadzieję że będzie git 30 fps

marsh12
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: sob sty 05, 2013 6:11 am

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: marsh12 » sob sty 05, 2013 6:18 am

Podaj swój STEAM ID, będę mógł pomóc w "realtime" :D Możesz spróbować opcji ze sprawdzaniem plików lokalnych gry (prawy klik na pozycji w STEAM->Właściwości->Pliki Lokalne->Sprawdź spójność plików gry). Inny możliwy błąd, to nieodpowiednie dla Skyrim próbkowanie (a dokładniej częstotliwość próbkowania) - przy 44kHz powinno działać bez zarzutu (chociaż o ile wiem, któraś z łatek naprawiała ten błąd). 8-)

?????????
marsh

Awatar użytkownika
Krzysiek23
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 26
Rejestracja: czw paź 25, 2012 12:18 pm

Re: Pójdzie ? :>

Postautor: Krzysiek23 » śr sty 23, 2013 5:38 pm

Gra powinna ci chodzić nawet na 1 gb ramu.
Mój brat ma karte 512,1gb ramy i procek 2x2.56 i czasem sie przycięła ale nie było tragedii:D
Rasa:Ork
Poziom:42
Pancerz:296


Wróć do „Skyrim - Pomoc Techniczna”