pójdzie mi skyrim ? i na jakich ustawieniach

hhh1
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: pt paź 19, 2012 8:22 am

pójdzie mi skyrim ? i na jakich ustawieniach

Postautor: hhh1 » pt paź 19, 2012 8:33 am

procesor:dwurdzeniowy 3.2ghz winsdor 2mb cache 6000+
ram:niestety 1gb ram
karta graficzna:5450hd 512mb
oprogramowanie:windows xp home edition

Awatar użytkownika
Warnthor
Pradawny
Pradawny
Posty: 462
Rejestracja: czw lut 17, 2011 3:03 pm
Lokalizacja: Możliwie najdalej

Re: pójdzie mi skyrim ? i na jakich ustawieniach

Postautor: Warnthor » wt paź 30, 2012 9:29 pm

Możliwe że pójdzie na minimalnych ustawieniach. Dokupienie jednak chociaż z 1 GB RAM'u na pewno nie zaszkodzi, a dało by to również pewność że gra pójdzie bez problemu.

Na przyszłość odsyłam do tego tematu.
Obrazek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karta postaci: Warnthor Caloth

bowser724
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: ndz gru 22, 2013 5:26 pm

Re: pójdzie mi skyrim ? i na jakich ustawieniach

Postautor: bowser724 » ndz gru 22, 2013 5:58 pm

Pójdzie mi na :
Intel core i3-2120 processor 3,3 GHz
8 gb RAM
1 tb dysku twardego
Windows 7 home premium?


Wróć do „Skyrim - Pomoc Techniczna”



cron