Morrowind FOUNT 0 NOT FOUND

Awatar użytkownika
WhiteEaglePL
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 8
Rejestracja: czw lut 07, 2013 11:59 am
Lokalizacja: Szczecin

Morrowind FOUNT 0 NOT FOUND

Postautor: WhiteEaglePL » czw lut 07, 2013 12:03 pm

Witam wszystkich !

Wczoraj pobrałem sobie TES Morrowind na laptopa ojca,wszystko było ok ale gdy zrzuciłem go na swojego notbook'a ( tak spełnia wymagania gry) pytał mnie o płytę , poszukałem cracka itp , okej ale teraz mam error z wiadomością

''fount 0 not found'' czytałem gdzieś na niemieckiej stronce że to problem z instalają , niestety reinstalowałem.

POMÓŻCIE BARDZO !! :(

a komenty typu ''kup se orginał'' zachowajcie dla siebie notbook nie ma CD-ROM !

Siemka i pozdrawiam

PS Lapek miał Win7 notbook ma XP'ka
Tak , jestem ''gimbusem'' i co ?! :)

Awatar użytkownika
Bohdan
Sługus
Sługus
Posty: 174
Rejestracja: ndz sty 09, 2011 8:16 pm

Re: Morrowind FOUNT 0 NOT FOUND

Postautor: Bohdan » czw lut 07, 2013 4:50 pm

Jak masz (oryginała a cosik takiego w regulaminie chyba jest że musisz) to zrób obraz płyty morrowind waży tylko jakieś 1gb.
Tak mówią norskie legendy

Awatar użytkownika
WhiteEaglePL
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 8
Rejestracja: czw lut 07, 2013 11:59 am
Lokalizacja: Szczecin

Re: Morrowind FOUNT 0 NOT FOUND

Postautor: WhiteEaglePL » sob lut 09, 2013 4:17 pm

Rozumiem że musze ściągnać gre na nowo w pliku ISO ?

Gdy kilka dni przed Morrowindem pobrałem sobie Call Of Duty4 i gdy ściągałem go na lapku był jako plis iso.Gdy natomiast skopiowałem z penk'a na notbooka swojego to było to archiwum WinRar'a ;/
Tak , jestem ''gimbusem'' i co ?! :)

Awatar użytkownika
WhiteEaglePL
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 8
Rejestracja: czw lut 07, 2013 11:59 am
Lokalizacja: Szczecin

Re: Morrowind FOUNT 0 NOT FOUND

Postautor: WhiteEaglePL » sob lut 09, 2013 4:17 pm

Rozumiem że musze ściągnać gre na nowo w pliku ISO ?

Gdy kilka dni przed Morrowindem pobrałem sobie Call Of Duty4 i gdy ściągałem go na lapku był jako plis iso.Gdy natomiast skopiowałem z penk'a na notbooka swojego to było to archiwum WinRar'a ;/
Tak , jestem ''gimbusem'' i co ?! :)

Awatar użytkownika
WhiteEaglePL
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 8
Rejestracja: czw lut 07, 2013 11:59 am
Lokalizacja: Szczecin

Re: Morrowind FOUNT 0 NOT FOUND

Postautor: WhiteEaglePL » ndz lut 17, 2013 2:41 pm

Zajebiste te Wasze forum....nikt przez tyle czasu nie odpowiada..
Tak , jestem ''gimbusem'' i co ?! :)

Awatar użytkownika
Bohdan
Sługus
Sługus
Posty: 174
Rejestracja: ndz sty 09, 2011 8:16 pm

Re: Morrowind FOUNT 0 NOT FOUND

Postautor: Bohdan » ndz lut 17, 2013 3:03 pm

Gościu ORYGINAŁ musisz mieć!!!
Tak mówią norskie legendy


Wróć do „Morrowind - Pomoc techniczna”