Problem z launcherem

Awatar użytkownika
RaserX
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 10
Rejestracja: śr cze 18, 2008 6:02 pm

Problem z launcherem

Postautor: RaserX » pt cze 20, 2008 5:58 am

Mianowicie gdy włanczam gre nie pokazuje mi się to okienko gdzie mam do wybory gra, pliki, ustawienia i takie tam. Przeinstalowałem gre i problem nie minoł. Co zrobić? bo przez to [!WULG!] nie mogę modów włączyć. :evil:

Awatar użytkownika
Lothar
Moderator
Moderator
Posty: 328
Rejestracja: sob kwie 19, 2008 2:57 pm
Kontaktowanie:

Re: Problem z launcherem

Postautor: Lothar » pt cze 20, 2008 1:19 pm

A używałeś pliku Morrowind Launcher.exe z folderu z grą? 8-)

Awatar użytkownika
RaserX
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 10
Rejestracja: śr cze 18, 2008 6:02 pm

Re: Problem z launcherem

Postautor: RaserX » pt cze 20, 2008 4:29 pm

tak używałem go i jest tosamo

Godryk Nord
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: pn maja 07, 2012 11:34 am

Re: Problem z launcherem

Postautor: Godryk Nord » śr maja 09, 2012 6:34 pm

Wie ktoś moze jak zmienić szate graficzną launchera na inną?
Mam na mysli że po instalacji Przepowiedni wolał bym widzieć szate graficzną launchera z tribunala albo podstawową. Jak mogę to wyczarować :) ?

Zarazek2000
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 3
Rejestracja: pn paź 08, 2012 8:20 pm

Re: Problem z launcherem

Postautor: Zarazek2000 » pn paź 08, 2012 8:40 pm

Spróbuj otworzyć launcher jako administrator mi czasami działa z grami, więc spróbuj ;)

Awatar użytkownika
WindyPsor
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 6
Rejestracja: śr gru 17, 2014 12:32 am
Lokalizacja: Polska
Kontaktowanie:

Problem z launcherem

Postautor: WindyPsor » pt sty 16, 2015 10:15 am

Mam problem z launcherem, albowiem od wczoraj nie mogę się zalogowac ani włączyc tego okienka gdzie jest e-mail i hasło a jeśli się otworzy to jak wpisuje wszystko prawidlowo to wyskakuje failed to bad login, please try again a gdy otwieram launcher to w lewym dolnym rogu jest try 1,2,3 tak do 10 i po 10 wyskakuje okienko z błędem: failed to connect to update server. Check that you have a working internet connection and you are not behind a proxy or firewall. Nie wiem jak to naprawic, jeśli ktoś by to wiedział proszę o pomoc.

.... i tak warto żyć... zobacz
.... i tak warto żyć... facebook


Wróć do „Morrowind - Pomoc techniczna”



cron