Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Kacerator
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: sob mar 02, 2013 10:55 am

Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Kacerator » sob mar 02, 2013 10:57 am

Witam Mój Sprzęt
Intel Pentium D 2x2.8Ghz
NVIDIA GeForce 8500Gt
3Gb Ramu
Czy Skyrim mi uciągnie jeśli tak to na jakich
ustawieniach
a i win 7 x32 :o

dile123
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: sob mar 23, 2013 9:08 am

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: dile123 » sob mar 23, 2013 9:14 am

Intel(R) Core(TM)2CPU
4300 @ 1,80GHz
1.81 GHz, 2.00 GB RAM
Windows XP

Pójdzie mi na takim czymś ? :)

Gnostyk
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: śr gru 11, 2013 7:11 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Gnostyk » śr gru 11, 2013 7:15 pm

Witam

Mam taki sprzęt:

procek: Intel® Core™2 Duo Processor E6420
(4M Cache, 2.13 GHz, 1066 MHz

4gb ram

grafika: GeForce GTS 450 DirectCU 1GB DDR5

wip XP SP3.

Na jakich ustawieniach pójdzie mi SKYRIM?

Pozdrawiam

L0GIO
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: sob gru 21, 2013 3:17 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: L0GIO » sob gru 21, 2013 3:23 pm

Siema ;)

OS; Windows 7
Procesor ; AMD PHENOM 2.3 ghz
Ram; 3 .00 gb
Karta graficzna ; Radeon 4860 HD 3XXX

Pojdzie ?

Awatar użytkownika
Sar3th
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: ndz gru 22, 2013 8:09 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Sar3th » ndz gru 22, 2013 8:22 pm

Ram: 2GB
Karta graf: AMD Radeon HD 6670
Intel celeron
Nie wiem nawet jak to będzie :(
Obrazek

Shathlice
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: czw gru 26, 2013 2:40 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Shathlice » czw gru 26, 2013 2:58 pm

Windows Vista
procesor: ADM Athlon 64 X2 Dual Core TK-57 (2CPUs) ~1.9GHz
Ram : 2046 MB
karta graf: NVIDIA GeForce 8400M GS

Czy pójdzie i na jakich ustawieniach?

Neosnoose
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: czw sty 09, 2014 6:38 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Neosnoose » czw sty 09, 2014 6:42 pm

Czy mi pojdzie??
Windows 7
GeForce 8600M GT
Intel Core 2 duo 2,20Ghz
4Gb ram

Kristopheres
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: ndz sty 12, 2014 5:11 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Kristopheres » ndz sty 12, 2014 5:18 pm

Czy na takim sprzęcie Skyrim pójdzie mi płynnie ?
Ram 4GB
Procesor:Intel(R) Core(TM) i3-2120 CPU @ 3.30GHz 3.30GHz
System:64-bitowy system operacyjny, procesor x64
Karta Graficzna: XFX Radeon 7750 1GB GDDR5 HDMI&DVI&VGA

Hawai
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: czw lut 27, 2014 10:03 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: Hawai » czw lut 27, 2014 10:17 pm

Witam, posiadam laptopa Samsung R610. Jego parametry to:
- Intel(R) Core(TM) 2 Duo CPU 2.00GHz
- Pamięć: 3066MB RAM
- NVIDIA GeForce 9200M GS ~512 MB [1366x768]

Teoretycznie według tego co znalazłem, to skyrim powinien się uruchomić choć na minimalnych wymaganiach. Jednak przy instalacji wyskakuje okienko i nie spełniam 3 na 5 warunków.

Wymagania minimalne według waszej strony:
Windows XP, Vista, 7
Dwurdzeniowy procesor 2.0 GHz
2 GB pamięci RAM
6 GB powierzchni dyskowej
Karta graficzna z 512 MB pamięci
Karta dźwiękowa kompatybilna z DirectX 9
DirectX: Wersja 9.0c

Obrazek

Kod: Zaznacz cały

http://zapodaj.net/adcabeae7d196.jpg.html

mix1727
Nowicjusz
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: ndz mar 23, 2014 7:00 pm

Re: Skyrim - "czy mi pójdzie?"

Postautor: mix1727 » ndz mar 23, 2014 7:11 pm

Witam, za nie długo kupuję komputer i ciekaw jestem na jakich ustawieniach/rozdzielce pójdzie skyrim ?

Procesor: AMD A8-6600k 4x3,9 ghz
Grafika: MSI 7770 1gb
RAM: 8GB ddr3 1866
system: win 7 home premium 64bit


Wróć do „Skyrim - Pomoc Techniczna”



cron