Topic Offtop ;)
Re: Topic Offtop ;)
o miło miesiąc byłem bez neta nie to ogarniam się a polska wersia
na kiedy przewidziana
na kiedy przewidziana
Tak mówią norskie legendy
Tego raczej nie wiadomo.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karta postaci: Warnthor Caloth
Morrowind.pl upada. :/
Ech, nawet PBF nie pomógł...... 

I once was an Adventurer, just like you. But then I took a fireball in my face.......

Tudzież Dur'zah Ammunsirnaabi, w PBFie.
Jedyne co ożywia te forum to temat "skyrim czy mi pójdzie".
Tak mówią norskie legendy
Głównie dlatego, że brakuje tu czegoś, lub kogoś, kto mógłby by to ruszyć. PBF nie pomógł, bo najwyraźniej nikogo nie interesowała taka gra.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Shoutboxy, chaty, to też raczej wiele nie pomoże. Teoretycznie, na forum jest AJAX Chat, jednak nie "oficjalnie". Można go znaleźć pod tym linkiem: http://www.morrowind.pl/chat/

No panowie. Jeszcze trochę i Skyrim będzie miał okrągły roczek. Fajnie byłoby wysłać do Beth tort(najlepiej ten w kształcie Alduina o którym ciągle przypomina strona główna
) Swoją drogą Listopad i grudzień to idealne miesiące aby w pełni wczuć się w klimat TES V. Wystarczy usiąść tyłem do rozwartego jak szeroko okna i już czujemy się jak w Skyrimowej tundrze 

Feel the Power of TOASTY