Karczma

Moderatorzy: Eggy, Kosmo

Awatar użytkownika
Warnthor
Pradawny
Pradawny

Karczma

Post autor: Warnthor »

W tym temacie można rozmawiać o PBF "na luzie". Czyli po prostu rozmowy w temacie PBF, gildii, szefów itd. Taki PBF'owy Topic Offtop :P

Wszelkie uwagi na temat PBF'u można kierować tutaj

W temacie "Prace nad PBF" możecie się zapisywać na Głównych mistrzów gry. Poszukujemy dwóch osób. Poza tym, jeśli chcecie, możecie pomóc w pracy nad PBF'em ;)
Obrazek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Karta postaci: Warnthor Caloth
Awatar użytkownika
Warnthor
Pradawny
Pradawny

Re: Karczma

@Eggy, nie uważasz że nie zużywanie many przez słabe zaklęcia to mała przesada jak na ten poziom? Zmniejszenie kosztu/regeneracja w czasie rzeczywistym - rozumiem. Ale od razu zaklęcie bez many? Trochę to dziwne. W każdym razie, to była tylko moja uwaga ;)
Obrazek

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
Eggy
Pradawny
Pradawny

Post autor: Eggy »

Fakt, troszkę mnie poniosło.... Ale potężniejsze zaklęcia nadal zużywają manę. Poza tym, myślę że jest to odpowiednia nagroda za taki długaśny quest.... :P
I once was an Adventurer, just like you. But then I took a fireball in my face.......

Tudzież Dur'zah Ammunsirnaabi, w PBFie.
Awatar użytkownika
Warnthor
Pradawny
Pradawny

Heh... no fakt, był dość długaśny(głównie przez długaśną przerwę w graniu :P)
Obrazek

ODPOWIEDZ