Co bym zmienił/a na stronie Morrowind.pl ?
- Snusmumriken
- Administrator
Co bym zmienił/a na stronie Morrowind.pl ?
Jak wiecie strona jest tworzona głównie przez graczy, z uwagi na graczy i dla graczy. Staramy się, aby nie była zbyt trudna w obsłudze i pomocna podczas wędrówek w świecie TES.
Stąd moje pytania:
Czego według Was brakuje na stronie?
Co Wam się nie podoba?
Jakie materiały chcielibyście zobaczyć?
I pytanie dodatkowe:
Nie wypowiadam się na forum, ponieważ...
Za wszystkie uwagi dziękuję i zapewniam, że zostaną one wykorzystane do ulepszenia strony.
Stąd moje pytania:
Co Wam się nie podoba?
I pytanie dodatkowe:
Za wszystkie uwagi dziękuję i zapewniam, że zostaną one wykorzystane do ulepszenia strony.
Re: Co bym zmienił/a na stronie Morrowind.pl ?
Dali byście jakiś czat czy coś w ten deseń
Tak mówią norskie legendy
Bohdan pisze:Dali byście jakiś czat czy coś w ten deseń
Chat jest bronią obosieczną, nie raz widziałem jak forum kompletnie zamierało bo ludzie siedzieli ciągle na chacie
Some people play Oblivion with 200+ mods. It is said that those people lost their minds through searching,downloading and testing thousands of thousands of mods. What they all try to accomplish is to create a perfect Oblivion which only exists for themself, their own world, their own Oblivion. Their harddisks full, their minds mad.
spoko ale lepiej jest rozwiązywać problemy na bieżąco co nie ?
Tak mówią norskie legendy
Fajnej szaty graficznej na stronie i forum

I działu na temat lore TES.
Co Wam się nie podoba?
Dział o Gothic na forum.
To jest w końcu strona o TEs, a nie Gothicu

Więcej artykułów w dziale Skyrim
Bo nudno trochę

Dział o Gothic na forum.
To jest w końcu strona o TEs, a nie Gothicu![]()
Wiele fanów gier RPG w tym TES zna również Gothica. Poza tym, jeśli ktoś szuka działu o Gothic, a trafi na naszą stronę to jest wszystko co potrzeba.
Szata na forum i stronie jest odpowiednia dla tego klimatu. Jeśli coś chciałbyś zmienić, opisz to tutaj a z pewnością to rozważymy.
Artykuły wciąż powstają jednak to że gra jeszcze nie wyszła nieco utrudnia pracę

Bo nudno trochę
To zrób żeby nie było

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Karta postaci: Warnthor Caloth
Warnthor pisze:Dział o Gothic na forum.
To jest w końcu strona o TEs, a nie Gothicu![]()
Wiele fanów gier RPG w tym TES zna również Gothica. Poza tym, jeśli ktoś szuka działu o Gothic, a trafi na naszą stronę to jest wszystko co potrzeba.
Jednak zgadzam się z nim wywalił bym dział o gothicu na zbity ryj ;p
Szata na forum i stronie jest odpowiednia dla tego klimatu. Jeśli coś chciałbyś zmienić, opisz to tutaj a z pewnością to rozważymy.
Imo grafika na forum jest dobra, póki jesteśmy na phpBB myślę że nie ma co zmieniać, z kolei grafika na stronie głównej jest troche imo zbyt minimalistyczna (co trąbie head adminowi co jakiś czas ;p)
Artykuły wciąż powstają jednak to że gra jeszcze nie wyszła nieco utrudnia pracę.
Tia gra musi najpierw wyjść, a wszelakie ważniejsze rzeczy są postdatowane w newsach, naprawdę niewidzie sensu zapełniania działów półprawdami jakie serwuje nam bethesda
Bo nudno trochę
To zrób żeby nie było.
To już czynnik od nas niezależny ;p (aby pocieszyć na innych TESowych forach też nie jest znacznie lepiej, na całych forach aktywnych jest ze 1-3 tematy)
Some people play Oblivion with 200+ mods. It is said that those people lost their minds through searching,downloading and testing thousands of thousands of mods. What they all try to accomplish is to create a perfect Oblivion which only exists for themself, their own world, their own Oblivion. Their harddisks full, their minds mad.
Snusmumriken pisze:Czego według Was brakuje na stronie?
Co Wam się nie podoba?
I pytanie dodatkowe:
1. pieknych kobiet a jak sa to niech pisza x)
2. no i ja dobije sie do tego dzialu o gothic. na wytlumaczenie "wielu fanow serii the elder scrolls wielbi gothica" mozna powiedziec wielu fanow morka obka etc wielbi np wiedzmina wiec tez chce dzial o wiedzminie

3. hmmm i zabijcie mnie jesli jest to na stronie bo ostatnimi czasy rzadko tu bywam ale dzialu ciekawostki aka easter egg
4. bo nie mam cennego czasu

jedno co troszku boli to gdy nowy user napisze kilka postow ktore sa na prawde na poziomie a potem nagle znika... moze zacznijmy rozdawac cukierki to zostana?
a tak na serio znajdzmy sponsora (jakkolwiek to brzmi) zrobmy kilka dobrych i sporych konkursow z fajnymi nagrodami rozreklamujmy je na roznych stronach( bla bla wez udzial w konkursie na morrowind.pl do wygrania super nagrody...)
gdybysmy dorwali owego dobrego sponsora wtedy mozna napisac do duzych stron o grach czy nie daliby wzmianki o naszych konkursach zjesc nas nie zjedza a moze sie uda
Trzeba wam przyznać, że forum prezentuje się wybitnie paskudnie. Skoro robicie już nabór, zróbcie też na jakiegoś grafika i webdesignera, który wam to poskłada w jakiś... mniej defaultowy wygląd
Widać, że ktoś nad tym siedzi, ale na razie jeszcze nadaje się to do memów "oczekiwania a rzeczywistość". Zresztą,, wygląd to najmniejszy problem. Gdyby tak jeszcze wszystkie opcje (z wyjątkiem czytania forum) nie prowadziły na niewyłapującą loginu główną, to byłoby zupełnie wspaniale.

Tak naprawdę to ja bym niczego nie zmieniał tej stronie bo wydaję mi się spoko ta strona